- Villa Sandahl 10. számú hírlevél -
betemetnek az érmek

 

Ez a legmeghatározóbb az összes tekintélyes borverseny között: több, mint 14 000 bort neveztek be az egész világról. 2010-es évjáratú Sandahl 'a Bélyegző ' ('the Stamp') borunk az egyetlen magyar száraz fehérbor, mely aranyérmet nyert. 2010. évi 'Recept' borunk ezüstérmet nyert.

A VinCE a Decanter Közép-európai megfelelője. A magazin nemrég tartotta a balatoni borok tesztjét a Chateau Visz-ben és mind a 2010 Sandahl 'a Bélyegző' ('the Stamp), mind a 'Recept' a legmagasabb, öt VinCE csillagos minősítést kapta.

Ez Badacsony helyi borversenye. A hazai pályán három arany, négy ezüst és két bronzérmet nyertünk a kilenc, 2012-ben forgalmazott borunkkal. Ezen belül 2010-es borainkat egy-egy arany, illetve ezüstéremmel díjazták..

Az öt csillag a VinCE legjobb értékelése, mely 'kiváló bort' jelent: 18 - 20 pontos értéket a lehetséges 20-ból.


Ez a világ legkomolyabb Rajnai rizling versenye. Mind a Sandahl 2010 'a Bélyegző' ('the Stamp'), mind a 'Recept' a Franciaországon és Németországon kívülről származó, aranyérmet nyert borok szűk táborát erősíti.

Ez a legkomolyabb magyar borverseny, melynek tapasztalt bírálói a világ minden tájáról érkeznek. A Sandahl 2010 'a Bélyegző' ('the Stamp') a Pannon bormustra csúcsbora – ezt a díjat a résztvevő száraz fehérborok 15 legjobbja kapja.

2011 augusztusában kezdtük meg boraink értékesítését. Máris szép sikereket értünk el, nagy örömünkre sok kitűnő étteremben kedvelték meg borainkat. Reméljük, hogy a hazai és nemzetközi elismerést további borainkkal is kivívjuk, és tovább növeljük a kompromisszumok nélküli minőség híveinek táborát. (Rajnai rizlingjeink mellett 2011-ben Olasz rizlinget is készítettünk. Kíváncsian várjuk a fogadtatást!)

Értékesítés, Budapest – dr. Soós Katalin Eszter +36 20 9675388
Borászat, Badacsony – Bakó Ambrus +36703109628
Web: www.villasandahl.com