Nu kan du enkelt beställa och betala SANDAHLS viner på Internet, och få dem hemskickade direkt till dej i hela Sverige.
 

… OCH ALLT ÄR 100 % LAGLIGT !
 

Förra sommaren meddelade EU att Sverige inte längre ensidigt får förbjuda distansförsäljning av alkoholdrycker skickade från utlandet till svenska privatpersoner. Konsekvenserna av detta beslut är fortfarande ganska okända för allmänheten, men vi har nu nöjet att erbjuda dig alla SANDAHLS viner, levererade av Posten ända från Ungern direkt hem till dej inom hela Sverige.

 

Vår samarbetspartner Cezar Winery i Ungern, som jäser och buteljerar våra viner, har nu startat upp Internethandel i Sverige, där även våra produkter finns med. Gå till http://webshop.cezarwinery.com och titta igenom våra erbjudanden. Klicka på "Vita viner" för att hitta just våra viner. Notera att Cezar Winery kompletterar med många fina röda viner till bra priser. Mycket nöje på shoppingrundan.

 

Som ren bonus är denna försäljningsform effektivare än att distribuera genom Systembolaget, så vi kan också erbjuda lägre priser.

 

Men hallå, priserna är ju högre …
 

Det är sant, men den glada nyheten är att vi har höjt kvaliteten dramatiskt sen förra årgången 2004, vilket vi firar med den nya etiketten till vänster. Med hänsyn tagen till kvaliteten får du numera faktiskt ännu mer för pengarna. Ta och beställ hem några lådor så inser du hur rätt vi har.

 

För mer information om våra viner och våra aktiviteter i Ungern, se www.villasandahl.com

 

Bästa hälsningar från Thord, Christer & Gunnel Sandahl